Siste nytt, Ukategorisert

Siste: 8500 bøker er borte

Omslag Hemmelige hytter.indd
Hemmelige hytter ble utgitt i august.

Kan vi kalle den en bestselger? Vi mener det.

Dal forlag har til nå solgt mer enn 8500 eksemplarer av boka Hemmelige hytter. I dagens bokmarked er dette mange bøker. Ikke helt der oppe blant de mestselgende, men absolutt mange. Og tar vi med i beregningen at boka er dette bittelille forlagets aller første utgivelse, er det veldig mange.

Så har også Hemmelige hytter virkelig truffet en nerve der ute. Den har beskrevet en mystisk og ganske ukjent tematikk som engasjerer. Fremdeles renner det jevnlig inn tilbakemeldinger, tips og historier fra lesere landet rundt. Spesielt morsomt er det å se spennet i publikumet. Boka er lest og likt av kvinner og menn, gamle og barn, beleste akademikere og folk som forteller at de egentlig har sluttet å lese bøker.

Vi takker alle som leser, alle samarbeidspartnere og alle bokhandlere og andre som hjelper oss på veien. Også håper vi selvfølgelig at mange vil oppdage boka også i tiden som kommer.