Siste nytt, Ukategorisert

Siste: Strålende omtaler!

Hemmelige hytter blir godt mottatt der ute. Her er noen av de første omtalene.

«Vakrere blir ikke en hyllest til det enkleste i oss nordmenn og hyttefetisjen vår. Hyttebøker finnes det hundretusener av i dette landet. Nå har hytta fått sin Bibel.»
– Anmeldelse i Utemagasinet

«Boka er så godt skrevet, har så flotte bilder og fine historier, at den treffer midt i det eventyrlystne friluftslivshjertet. Størst er boka likevel som en hommage til det enkle friluftslivet. Kontrasten mellom disse nøysomme stedene og dagens overdådige livsstil, er umulig å ikke kjenne på. Og lengte etter.»
– Anmeldelse i Fjell og Vidde, landets største turmagasin

«Skal du få med deg bare en bok dette året, må det være denne! Boka om hemmelige hytter er noe helt annerledes enn du har sett før, og åpner opp for en ny (og fristende) verden.»
– Bokklubben Villmarksliv i siste medlemsblad

«Klarte ikke legge den fra meg. Minner fra egne hytteprosjekter i nærskauen, oppi trærne, under skaterampen, i krattet i parken og under et teppe, mellom to stoler hos bestemor, bare blomstret frem. Dette bør bli høstens landeplage.»
– Revir Oslo på nett

«Hemmelige hytter! Er dette årets «Hel ved»? Vi tror kanskje det. Hytter er noe mange av oss har/har vært mye i. Og denne boken er en perle.»
– Norli Vennesla på Facebook (en av mange positive reaksjoner fra bokhandlere)