Siste nytt, Ukategorisert

Siste: Oppfølgeren er her!

Vi vet at mange har ventet lenge. Nå er den endelig her.

Endelig! Etter tre år og utforskning av skoger og fjell i hele Norge: Nå utgir Dal forlag Hemmelig Norge – det skjulte friluftslivet. Boka er en løs oppfølger til Hemmelige hytter fra 2018. Den tråkker nye stier, men er som forgjengeren en personlig reise mellom steder, aktiviteter og mennesker du aldri har hørt om i naturen vår.

Boka er resultatet av et massive skred av tips og historier som raste inn etter utgivelsen av forrige bok. Hundrevis av hemmeligheter har blitt utforsket underveis mot dette unike innblikket i friluftskulturen. Boka forteller om nordmenns personlige historier om alt fra «vanlige hemmeligheter» til mer lyssky aktiviteter i skogen, på fjellet og langs kysten. I bunnen ligger et spørsmål om hva natur egentlig betyr for oss.

Det er tydelig stor interesse for utgivelsen. Responsen har vært så stor at andre opplag måtte bestilles allerede før det første var lansert. Forfatter Marius Nergård Pettersen har blant annet fortalt om bokprosjektet på Lindmo på NRK1 i september. Du finner boka i de aller fleste bokhandlere.

Les mer om Hemmelige Norge her.

Se bilder fra boka under: