Siste nytt, Ukategorisert

Siste: Knallgode anmeldelser

Hemmelige Norge får mye skryt. Adresseavisens bokanmeldere kåret den like så godt til en av de ti beste sakprosabøkene utgitt i 2021.

Sånt er stort for et lite forlag. Det er også utrolig hyggelig å se at så mange andre leser og liker bøkene våre. Våre to «hemmeligbøker» er til nå trykket i totalt 30.000 eksemplarer, og vi får enormt med tilbakemeldinger fra lesere i hele landet. Her er noe av det som er skrevet om Hemmelige Norge:

«Marius Nergård Pettersen har gått opp sin egen litterære sjanger utenfor opptråkkede stier […] Det er med andakt man leser om flere av disse hemmelighetene og innsiktene de har utløst hos dem som bærer dem.»
Utemagasinet

«Hemmelige Norge treffer en streng som får vår iboende eventyrlyst til å vibrere. Den åpner mange godt tildekkede dører – også de med rustne hengsler i vår egen bevissthet. Tør du gå inn og møte deg selv?»
Jakt og Fiske

«Midt i blinken for det rastløse friluftslivshjertet som banker i brystet ditt! […] Man kan ikke motstå å bli med inn i boken når man fra før er bitt av basillen som heter kjærligheten til naturen.»
Sandefjords blad